Per què el missatger diu que aquesta persona no està disponible?

Si heu bloquejat la persona, rebeu un missatge a la part inferior dient que l'heu bloquejat. Si us han bloquejat, apareix "aquesta persona no està disponible a Messenger".

Què vol dir aquesta persona no està disponible a messenger?

Explicació. Aquest error significa que el destinatari ha tancat el teu xat o t'ha bloquejat. És un error de Facebook i no un que Front pugui evitar. Segons la pàgina de desenvolupadors de Facebook, el missatge d'error significa "Missatge no enviat: aquesta persona no està disponible ara mateix. ' Això passa quan un usuari suprimeix una conversa.

Com arregleu que no podeu utilitzar aquesta funció ara mateix?

Si no heu publicat amb prou freqüència com per activar l'avís de correu brossa, la correcció d'error de Facebook "No podeu utilitzar aquesta funció ara mateix" és simplement continuar amb el vostre negoci. És un informe fals i res de què preocupar-se; tanqueu la finestra emergent i continueu.

Encara puc enviar missatges a algú que m'ha bloquejat?

Mentre esteu bloquejat només a Messenger, encara podeu veure el perfil de Facebook de la persona i interactuar amb el seu contingut. Tanmateix, no els podeu enviar missatges ni arribar als missatges antics enviats abans que us bloqueguessin.

Encara pots enviar missatges a algú que t'ha bloquejat?

Bloqueig de contactes mitjançant missatges Quan un número bloquejat intenta enviar-te un missatge de text, no passarà.

Encara pots enviar missatges a algú que t'ha bloquejat a FB?

Normalment, hauríeu de poder trobar qualsevol usuari de Facebook escrivint el seu nom al quadre de cerca a la part superior de la pàgina web de Facebook. Tanmateix, si introduïu el seu nom al quadre de cerca i ja no apareixen, això és un senyal que la persona us està bloquejant. No podeu enviar missatges a la persona a Facebook Messenger.

Quan bloqueges algú a l'iPhone, què veu?

Què passa amb els textos bloquejats a l'iPhone. Quan bloqueges un contacte, els seus textos no van enlloc. La persona el número de la qual heu bloquejat no rebrà cap senyal que el seu missatge per a vosaltres s'hagi bloquejat; el seu text simplement quedarà allà semblant com si s'hagués enviat i encara no s'ha lliurat, però de fet, es perdrà per l'èter...

Per què els números bloquejats encara em poden enviar missatges a l'iPhone?

Si és un iMessage, heu bloquejat el número o l'ID d'Apple. Si acabeu d'afegir el número, és possible que provingui de l'identificador d'Apple. Si heu bloquejat el contacte, assegureu-vos que inclogui el número i l'identificador de trucada. L'identificador d'Apple funcionaria per a iMessage.

Pots bloquejar que algú t'enviï missatges de text però no et truqui?

No, no és possible! Si bloqueu el missatge d'algú, aquesta trucada també es bloquejarà automàticament. Tot i que això no bloquejarà completament els seus missatges, podeu activar "No molestar" si vegeu els "Detalls" d'una conversa de manera que no rebeu notificacions quan us enviïn missatges.

Recomanat

Quin és el Dominus més barat de Roblox?
2022
Com s'entra a la torre de comunicacions del districte industrial?
2022
Què és una pizza de carn clàssica Bona pizza gran pizza?
2022